5 månader med dig

Vår lille har hunnit bli 5 månader. Snart har vi en halvårsbebis i familjen alltså och det känns så otroligt kul. Theo börjar utveckla sin personlighet mer och mer, han är ett riktigt litet charmtroll med mycket bus i blicken. Det bästa som finns är att vara med bland oss andra och spana på allt som händer. Vagnen duger fortfarande som tillflyktsort för sömn eller filosoferande även om liggkorgen nu är näst intill för liten. När vi kommer hem från semestern blir det nog ett byte till sittdel.

Att börja med mat har gått som en dans. Theo älskar att äta ”på riktigt” och får nu tre mål om dagen, gröt morgon och kväll och ett lunchmål med grönskaspuréer mitt på dagen. Det är som sagt mycket uppskattat hos den lille herrn och snart kan vi nog börja servera lite köttigare saker också. Maten verkar ha gjort sitt för vikten också, med ens har Theo blivit riktigt knubbig och go!

Nattsömnen har det varit si och så med på sistone. Men efter två nätter i eget rum, då Theo har sovit som en prins, anar vi en ljusning. Att få sova för sig själv verkar vara precis det rätta för Theo.

mamma-theo

Den största idolen är förresten storasyster Stella. Så fascinerande hon är! Allt hon gör är så skoj och det är inte svårt att gissa att det kommer bli dunderkul här hemma när Theo börjar krypa efter henne, haha.

Älskade Theodor, jag vet inte vad vi gjorde innan du kom till oss. Jag sa precis samma sak efter att Stella föddes. Jag minns knappt vår tillvaro innan du föddes. Varje dag lär du dig nya saker och varje dag får du mitt hjärta att studsa av kärlek. Att vara din mamma är det bästa jag någonsin har gjort.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s