Fiskaren

Stella har fått uppleva någonting nytt. Hon har varit och metat med mamma och pappa. Och vi hade otrolig flax, inte mindre än sex abborrar fick vi upp på första fisketuren. En till, en till, sa Stella och sken som en sol. Hon tyckte det var så spännande att dra upp fiskarna. Och visst är det någonting alldeles speciellt med att göra saker ute i naturen? Möjligheterna till lekar är oändliga. Idag hade vi inte lika tur dock, bara två miniabborrar fick vi, men det verkade inte röra Stella alls.

bat-stella bat-stella-2 bat-stella-3
Så, nu har vi semestrat här uppe i tio dagar och vi har lite mer än en vecka kvar att roa oss på. Vädret har varit lite ostadigt med vackert väder några timmar för att sedan bli sämre, och sedan bättre igen. Jag hoppas på en bättre sista vecka så att vi kan göra många roliga utflykter.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s