Sommarminnen

På hemmaplan igen och jag tittar igenom lite bilder. Så många fina har vi tagit. Jag måste försöka få till ett semesteralbum eller någonting i den stilen för annars är det lätt att bilderna bara ligger i en mapp i datorn. Nu är det nog läggdags här tror jag, imorgon är en ny dag då vi slipper åka bil. Barnen var riktigt less på bilen när vi kom hem ikväll! morfar-batfamilj-bloggDessa två bilder får symbolisera vår semester så långt. Stella och morfar i båten från den kanske vackraste kvällen så långt i sommar. Det var verkligen en härlig kväll, mitt i en annars gråmulen vecka. Och så familjen på bröllop. Av kläderna att döma kanske ni förstår att det inte var så varmt. Men trots det ett fint ögonblick för hela vår familj.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s