Ny vagn och ny frukost

Nu när vi är på hemmaplan igen är det på sin plats med lite mer vardagligt bloggande. Theo har växt ur liggkorgen till vagnen. Han sover och sövs fortfarande i vagnen ofta så jag hade gärna fortsatt med den ett tag till. Men nu är det verkligen så att han ligger med fötterna uppe på kanten. Därför fick han prova sitsen idag och det gick jättebra. Han somnade gott, så det ska nog inte vara något bekymmer med att byta permanent. Det blir dessutom roligare för honom att kunna se sig omkring när vi är ute.
20130722-230519.jpgApropå förändringar så har storasyster hips vips bestämt sig för att sluta med välling. Bara sådär. Senaste dagarna har det varit lite krångel när vällingen ska drickas och igår kväll och i morse tackade hon nej. Ikväll erbjöd jag ingen välling vid läggdags och hon verkade inte sakna den. Så vad ska vi nu hitta på för frukostmat till damen? Vad äter era barn till frukost? Stella har svårt att få i sig på morgonen och hon gillar tyvärr inte gröt. Yoghurt funkar men mättar inte så bra. Tål att funderas på.

Annonser

4 kommentarer

  1. komplettera yoghurten med en macka kanske. 🙂 Annars har jag inga bra förslag. Ida är ingen frukostmänniska och äter nästan ingenting. Några tuggor på en macka bara.

    1. Jo det serverar vi men mackan brukar förbli orörd. Ibland äter hon pålägget. Åh det är så frustrerande när barn inte äter ordentligt..

  2. Vi har världens problem med vår lill-loppan att få i henne frukost, ett glas mjölk vissa dagar, 2 tuggor på en macka andra dagar. Ett tag åt hon små yoghurt, vi köpte de mest för att locka med de roliga förpackningarna och det gick väg ett tag, nu säger hon nej tack till dem med. Men vi brukar ta ”förmiddags mellanmål” kanske tidigt så då vet ja att hon klara sig på sitt glas mjölk två timmar för sen blir ett lite äpple eller liknande. Lika dant när hon är på dagis, då de har frukstund vid strax efter nio! så nej har tyvärr inga jätte bra förslag tyvärr!

    1. Ja visst är det hopplöst! Ingenting verkar duga på morgonen. Det är så enkelt med bebisar och deras gröt 🙂 Men det är skönt att höra att vi inte är ensamma med det här problemet.

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s