En bröllopsdag

Vid den här tiden för tre år sedan stod vi och skar bröllopstårta med fyrverkerier i bakgrunden. Vårt bröllop, vår dag. Det var så magiskt och det är verkligen tur att det finns en bröllopsdag varje år, när vi kan minnas den där dagen lite extra. Under tre år har vi hunnit få två barn som upptar en hel del av vårt fokus. 99 procent sisådär. Men vi är fortfarande vi och kärleken och gnistan finns där precis som den sista juli 2010 i Vilia.

Ikväll har vi firat med finmiddag i city. Lilleman, som är i en ganska restaurangvänlig ålder, fick hänga på och Stella var hemma hos farmor och farfar den här gången. Hon var förstås vaken när vi kom hem och ville berätta allt och höra allt. Men hon somnade snabbt när vi väl var hemma och nu sitter vi med varsitt glas champagne.
20130731-224048.jpg

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s