Jag vågar knappt skriva det

Med risk för att jag jinxar allting. Det kan vara så att det vänder igen, men under en veckas tid har Theo sovit hela natten. Han har visserligen vaknat en gång men somnat om efter bara någon minut. Det är så skönt för oss båda. Jag, som har vant mig vid att gå upp 2-3 gånger per natt sen Theo föddes, har nog inte riktigt förstått hur trött jag har varit. Nu känner jag mig så utvilad och har sparkat igång träning och bättre kosthållning. Slut med kakdiet!

20130807-081448.jpg
Han har blivit så stor, vår Theodor. Vi har inte tagit längd och vikt på ett tag men min gissning är att han har växt rejält under sommaren. Så rund och go har han blivit, och han har fått så mycket personlighet också! Till och med börjat säga heeej till oss.

Imorgon blir du 6 månader.

Annonser

En kommentar

  1. Ja Noomi fyller ju med ett i februari, har tänkt att hon är så liten men hon behöver ju också rejäl overall! Haha. Får se, kanske blir en rosa Kaxs till henne, samtidigt som hon kanske inte behöver nån värstingoverall i år. Eller så är det det hon behöver för hon kommer krypa runt ute? Åh jag vet inte. Får suga lite på den:)

    Hihi vad söööt han är!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s