Ett halvt år

Jag har tänkt titta in här hela dagen men det har inte blivit av. Förmiddagen går av bara farten när Theo och jag är hemma. Idag drog jag igång flera hemmafixprojekt och vid två var vi tvungna att gå för att hämta Stella på föris. Och när vi är hemma alla tre…då ska det mycket till för att jag ska hinna blogga.

Lillen har alltså kommit till sin halvårsdag. Vi har inte firat på något speciellt sätt. Lite äppelgröt till middag för första gången, det var smaskens. Och så lite sång och dans med syster och mamma på kvällskvisten, samt favoritaktiviteten: bad.

kollage-6
Jag har lite svårt att hänga med i svängarna när det gäller Theodor. Tiden bara går och går och vips så sitter han där på egen hand och flinar. Ungefär så. Just nu är det mycket snurra som gäller. Så fort han läggs ner på rygg så vänder han sig till mage och försöker förflytta sig. Det går i sidled än så länge. Men det bästa som finns är att hoppa i famnen och att bli buren. Ligga själv är inte riktigt herrns favoritmelodi. Sitta kan han, om än bara korta stunder. Favoritmaten är nog gröt eller spagetti (från Nestle, Semper talar vi inte om..) och favoritpersonen är storasyster Stella. Och så mamma och pappa då. En viss blyghet för främmande personer anar vi men det är inte så påtagligt.

Vad kommer härnäst? Åla, krypa, gå. Redan!

Annonser

2 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s