Köpa och sälja

Jag tittar in från paddan lite snabbt. Stella, som för andra dagen i rad inte har sovit middag, somnade vid matbordet i princip. Så det blev plötsligt en väldigt lugn kväll här. Jag och Theodor har tagit en liten promenad, det var skönt att komma ut lite efter en hel dag inne. Theodor ligger förresten här bredvid och säger hej hej, så himla gulligt. Tidigt första ord minsann.

Jag är i färd med att inventera gamla barnkläder för att se vad som är värt att sälja. Ytterkläder finns det en liten marknad för och kanske även märkeskläder från Polarn exempelvis. Får alltid lust att sälja iväg när det är dags att fylla på i barnens garderober, så åtminstone en del av det nya kan finansieras. Dessutom är det rätt kul att hålla på med Tradera!

20130811-192345.jpg
Stella har skalkläder, regnkläder och mössor som hon kan ha. Vinteroverallen i storlek 98 kanske fungerar tidig vinter men knappast hela säsongen. Jag drömmer om att köpa en overall från Polarn o. Pyret till henne, men då blir det till att sälja mycket barnkläder, haha! Theodor kommer förmodligen behöva en overall han också. Fast han får nog nöja sig med en budgetvariant eftersom att han mest sitter i vagn.

Annonser

En kommentar

  1. Jag kommer ihåg när min minsta inte sov middag då somnade han på väg hem från dagis men det var inge vidare för sen var han pigg vid läggdags igen 🙂

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s