BVC och lite annat

Precis hemkommen från BVC och 6-månaderskontroll. Någon hade visst lagt på sig rejält under sommaren, han väger nu 8,5 kilo. Det märks att grabben uppskattar mat! I och med detta så har han sprungit om sin syster som vägde 8 blankt vid 6 månader. De är exakt lika långa vid den här punkten, 67 cm.
20130813-154305.jpg
Och nu till någonting som gör mig så arg. Många av er läste säkert om kravallerna som drabbade många förorter runt Stockholm innan sommaren? Bland annat så kastades brandbomber på polishuset här där vi bor. I samma byggnad ligger öppna förskolan. På grund av brandskadorna är öppna förskolan nu stängd på obestämd tid. Åh, jag blir så rasande av sånt här! Tänk hur många som drabbas på olika sätt för att några idioter tycker det är kul att bränna saker.

Så om vi vill gå på öppna under hösten får vi åka någon annanstans..

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s