Förskola, dejt och syskon på bild

Idag har varit en rätt så fullmatad dag. Förmiddagen hade varit lugn om det inte vore för att jag satt med förskoleansökan, föräldrarledighetsplanering och dopfix på en och samma gång. Theo passade på att sova länge i alla fall, så jag tror att jag kom en bit på väg med allt detta åtminstone.

Vi åkte för att hämta Stella lite tidigare än vanligt. Lekdejt i parken väntade och dessutom en titt på en förskola här i närheten innan dejten. Men vi hann med båda delarna. Stella var i alla fall väldigt nöjd när vi kom hem vid middagstid. Hon och vännen G är ”gamla vänner”, från mammabebisgruppen när jag var föräldrarledig med Stella. Nu har även han fått ett syskon som är lite yngre än Theo. Och så lustigt det är. Jag tyckte att hon var sååå liten. Kan inte förstå att Theo var precis lika lite för tre månader sen.

syskon_liten
Och här en bild på syskonen i ungefär samma ålder. Jag tror att Stella är lite äldre bara. Jag måste säga att jag tycker de är ganska olika. Kanske är det Theodors frilla som gör det, och det faktum att han har lite mörkare drag överlag. Tror faktiskt att de var mer lika som nyfödda.

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s