Äpplen och mattor

Dagarna går. Plötsligt ser jag att löven här och där har börjat skifta färg så smått och att äpplena börjar falla till marken. Även när det är varmt ute är det inte riktigt sådär sommarvarmt, kvällarna är riktigt kyliga och det blev poncho över armarna igår när vi satt ute och grillade. Tidig höst är mysigt. Men jag kan inte påstå att jag längtar efter novembermörker och novemberslask. Hu.

Igår åt vi grillat ute i trädgården. Stella fick efter en del tjat ett äpple från trädet och hon åt även om det troligtvis var lite i suraste laget än så länge.

apple stella-appleTänkte också visa Theos nya lekmatta som jag klickade hem förra veckan. Det känns som att babygymets tid är förbi. Nu vill han sitta och leka och ha en yta där han kan öva på att ta sig framåt. Det känns som att den här mattan är bra för det. När han väl tar sig framåt, ja då är det förstås historia, men då får den väl helt enkelt ligga där och vara fin!

Jag funderar mycket på barnens rum, hur vi ska göra för att det ska bli både ett flickrum och pojkrum. Det är ett väldigt stort rum som de ska dela på. Theo har inte fått flytta in ännu i och med att han fortfarande vaknar på natten. Men sen. Och ja, jag vet att det inte behöver vara någon speciellt könsanpassad inredning, men det är liksom lite kul. Får se vart det hela landar helt enkelt.

theo-matta

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s