Fredag

Den här veckan har varit lugn. Theo har sovit lite sämre än vanligt eftersom att han har varit lite snuvig, så jag har försökt ta det lite lugnt och ladda batterierna under Stellas timmar på Melissaki. Och så har jag skickat iväg en massa paket med kläder som jag sålt på Tradera, både babykläder och amningskläder. Många bäckar små visserligen men jag har faktiskt fått ihop en hacka. Och dessutom fyndat några plagg till barnen.

Vi får se vad vi hittar på idag efter föris. Stella vill säkerligen gå till parken, så det får nog bli så. Theo börjar få lite behållning av parken nu också, han har fått gunga några gånger och älskar det, speciellt när Stella ger fart. Åh, han lyser som en sol så fort hon är framför honom. Syskonkärleken alltså, så himla fint!

Fredag som sagt, kanske tar vi lite popcorn efter middagen och festar till det.

augusti-small

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s