Inga fler ursäkter

Ikväll är det inte skönt ute. Det blåser och det är inte mer än 11 grader just nu. Men gissa vem som tog tjuren vid hornen i stack ut och sprang? Jovisst, nu är det slut på ursäkter. Det går inte att bara hitta formen, utan det gäller att jobba för den. Ikväll löpte jag längre än jag har gjort på länge dessutom. Så skönt att jag börjar märka resultat.

Det var efter vår semesterresa som jag på allvar började träna. Till en början gå-sprang jag bara och lät bli att pressa kroppen för mycket. Men successivt har jag ökat på med längre och längre löpsträckor och nu fixar jag rundor på några kilometer. Ikväll kändes det till och med skönt. Åh, jag älskar verkligen känslan efter ett genomfört pass. Så mycket bättre än att slänga sig på soffan direkt efter nattningen, eller än att ligga kvar och snooza på morgonen.

Något direkt mål har jag inte, bara att förbättra konditionen och tappa några kilon som jag har dragit på mig under graviditeterna. En del av dessa har faktiskt redan försvunnit. Yey.

nike-freeEtt par skor i den här stilen skulle inte sitta fel. Och lite nya träningskläder för den delen. Jag har inte handlat träningskläder sen april 2010 typ. Så det borde jag kunna unna mig. Ska bara se till att barnen får varsin höst- och vintergarderob först. Har jag tur så kanske jag har råd med en sko till mig själv därefter. Hehe.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s