Kalaset

Tack vare underbart väder blev dopkalaset verkligen lyckat. Vi hade dukat upp för alla gäster i trädgården och dekorerat med lånade vimplar och små blombuketter på borden. Äppelträden är ju som en dekoration i sig, så vackra med alla frukter. Vi fick också låna ett tält som vi hade all mat under. Egentligen hade vi inte behövt det med tanke på vädret, men jag tyckte faktiskt att det var fint att ha det där hur som helst.

Maten bestod av olika varianter av smörgåstårta som vi fixade själva. Lax, löjrom, räkor och så en med kött också. Allting gick åt, smörgåstårta är ju verkligen gott och bra när man bjuder ganska många på mat. De vackra Theodortårtorna köpte vi däremot på vårt lokala konditori, men jag bakade minimuffins och bullar i alla fall.

Theo var vaken hela kalaset efter sin powernap i kyrkan. Det är otroligt vilken energi den grabben har. Han flyttade runt bland gästerna och tycktes väldigt nöjd med allting. Han hade på sig en skjorta med röda hängselbyxor till, och så en liten fluga. Så fint set som kommer från KappAhl, han fick det som nyfödd och det var verkligen passande att han kunde ha det nu. Även Stella hade kul efter en liten vila direkt efter kyrkan. Hennes klänning är en gåva från den grekiska familjen som hon fick förra sommaren. Jag tror att det här är sista gången den passar tyvärr.
kollage

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s