Måndag i norr

Vi lever! Jag glömmer bort att blogga när vi inte är hemma, ska försöka bättra mig. Jag och barnen är som sagt hos mormor och morfar på besök ett tag. Vi har hunnit med 80-årskalas under helgen, min kära farmor blev ordentligt firad. Nu är det måndag och vi hänger hemma medan resten av familjen jobbar. Mer sen, så länge får ni en taskig bild på Stella som kollar på grekisk musikvideo. Viktigt att underhålla språket nu när hon inte träffar någon som pratar grekiska på ett tag!

20130923-105439.jpg

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s