Liten sjukstuga och nykär

Jag hann inte mer än publicera förra inlägget så fick lillebror och jag feber. Stella hade en släng under helgen också men som vanligt så var hon knappt berörd. Theo däremot har varit medtagen och ynklig, och troligtvis inte bara av febern, men det är ju så svårt att veta var det gör ont på honom. Idag har vi vaknat pigga och ganska friska tack och lov. Och gjort sånt man gör här: tittat till veden i vedbon, hämtat morötter i trädgårdslandet, tittat på trålare ute på fjärden. Löjfisket är i full gång.
stella3
theo
Vi har tagit upp vår gamla vagn hit och jag har nästan blivit nykär, riktigt skön att köra är den. Vi tänkte sälja den, men det går inte att få ut någon vettig summa längre verkar det som. Den får stanna här uppe istället så behöver vi inte ta med vagn framöver. Stella klarar sig med ståbräda nu.

Annonser

En kommentar

  1. Å nej stackars er! Skönt att ni bättre nu. Hoppas framförallt att Theo slipper förkylningar nu ett tag. Hur är vädret där uppe nu? Hos oss är det kallt! Vi saknar er.

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s