Krypet

Theo blir allt mer rörlig. Han tar sig runt på golvet och jobbar på för att lyckas krypa. När han ligger på mage lyfter han rumpan i vädret och lyckas nästan stanna i krypställning. Och när han sitter så försöker han gunga igång. Igår kunde han också sätta sig upp själv från liggande. Plus att han drar sig upp mot saker redan. Det är en rätt läskig period det här, det gäller att vara på sin vakt. theo-kryp

theo-sitt
Theo har ju dessutom en storasyster som visar hur det ska gå till. Vad hon inte vet är att han snart kommer att krypa efter henne vart hon än går och ge henne ordentlig konkurrens om alla saker. Något hon inte är överförtjust i.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s