Den sista september

Vi har full höst här i norr. Temperaturen ligger runt 0 på natten och under förmiddagen biter det ordentligt i kinderna. Stella har fått ha sin tjockaste ulltröja under skaljackan utomhus och på fötterna riktiga yllesockar under stövlarna. Och för Theo är det åkpåse i vagnen som gäller. Är så nöjd med vindfleeceoverallen från Polarn som jag köpte för höstbruk. Lätt att ta på och alldeles lagom varm när han sitter i vagnen. Det ska bli intressant att se hur mycket varmare det är hemma i Stockholmstrakten. Gissar att det blir lite tunnare kläder för barnen igen.

Igår var vi ute på en skogspromenad och plockade säsongen förmodligen sista blåbär. Vi fick också med oss lite löv som målades, och tavlor trycktes. Det är en så fin höstaktivitet, nu har vi ett par fina tavlor kvar att rama i och spara. Jag älskar verkligen höstluften, speciellt ute i skogen, man riktigt känner hur syrerik och välgörande den är.

lov mormor-stella theo-vagn

Imorgon knackar oktober på dörren, ännu en påminnelse om hur otroligt fort tiden går. Theo blir 8 månader om en vecka och Stella är nu definitivt mer 3-åring än 2-åring.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s