Åtta

Theodor är nu 8 månader gammal. Tänk att min lillbebis nu är en rörlig liten grabb som leker tillsammans med sin syster. Som uppskattar pekböcker. Som gärna plockar med duplo. Som kan planka och nästan krypa.
theo8

Theodor har nu ganska ljust hår, liknande som sin syster, och jag har fått klippa hans hår flera gånger redan då det växer mycket. Ögonen är vid det här laget mörkbruna och kommer nog att bli ännu lite brunare innan de är klara. Vår lille kroppsbyggare drar storlek 80 på bodys och på byxor. Högarna med urvuxna kläder växer stadigt.

Grattis på 8-månadersdagen.

Annonser

2 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s