De små sakerna

20131008-133836.jpg
Vi har fått en ny COOP-butik nära oss. Och jag älskar den! Sortimentet är bra, upplägget likaså. Det är fräscht, luftigt och det finns ekologiska alternativ av nästan allting. Barnhörnan är nog det bästa. Massor att välja på! Den tidigare butiken var riktigt dålig, så det här känns nästan som att vara pånyttfödd, haha. Det jag vill komma till är att en sådan sak som en ny närliggande butik kan förbättra vardagen avsevärt. Sånt gillar vi!

När det gäller barnmat köper jag nästan bara Hipps mat numer. Ekologiskt och passar Theo utmärkt, han är lite känslig för fastare konsistens och stora bitar. Det har blivit mycket burkmat för Theo, så nu tänker jag skärpa till mig och laga lite eget. I morse gjorde jag en rätt som jag hoppas han ska gilla. För säkerhets skull kopierade jag i stort sett innehållsförteckningen på en burk han som han gillar.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s