Blogginspo tack!

Lördag den 12 oktober idag. Vi har varit uppe sen innan 06 och jag tror faktiskt inte att man någonsin vänjer sig vid att gå upp så tidigt på helgerna. Idag står barnkalas på schemat. Stella älskar kalas och födelsedagar så det borde bli en hit.
20131012-081432.jpg
Lite blandade bilder som ni kanske känner igen från Instagram. Det är dåligt med inspirationen här inne just nu, jag behöver lite uppslag tror jag. Skriv gärna en kommentar med rubrikförslag eller temaförslag så blir jag glad.

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s