När det går i ett

Vilken dag detta kommer bli, den går nog till historien som bland de stressigaste. Vi lämnade Stella på Melissaki, fick gå och köpa banan på 7Eleven eftersom att jag glömde att det var utflyktsdag, tillbaka till förskolan med den, sedan premiär på nya öppna förskolan med Theo. Han hade jättekul, det får bli repris snart igen!

Nu har jag precis fixat och ätit lunch, när bebisen vaknar ska han också få lunch, sen är det inte lång stund innan vi åter måste bege oss ut för att hämta Stella. Det tar runt 40 minuter att åka. När vi kommer hem är det nästan middagstid och vid 19 ska jag iväg på middag med mina vänner. Får se om jag hinner dusch nån gång mellan allt spring, vore inte fel!

Normalt så brukar jag inte både lämna och hämta Stella från föris, men idag hade maken tandläkarbesök. Nåja, mycket ”gratismotion”får jag.

20131017-125206.jpg
Igår firade vi pappan på hans födelsedag förresten. Grattis älskling!

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s