Utveckling

Bara på några dagar har Theo fått upp farten. Han jagar Stella, jagar mig, jagar faror. Mest det sistnämnda. Diskmaskin – check! Gungstol – check! Eluttag – check! Han är överallt på nolltid och jag inser att de ”lugna” dagarna nu är över. Han har börjat ställa sig mot föremål också. Inget stopp som sagt.

Nu låter det kanske som att jag tycker detta är något negativt? Nejdå, all utveckling är positiv. Men jag hade inte haft något emot att behålla Theo som spädis ett tag till. Om det nu är så att detta är sista gången jag får uppleva den här perioden.

Men det roligaste på utvecklingsfronten är ändå att Theo nu säger mamma. Klart och tydligt.

20131018-081738.jpg

Annonser

2 kommentarer

  1. haha ja det låter som att de lugna dagarna nu är över för er del! men som du skriver är det ju så roligt att följa deras utveckling, så fascinerande att så mycket kan hända på så kort tid! åh så mysigt att han säger mamma, max säger det enbart när han är ledsen…annars är det mest pappa och bamse här som sägs!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s