Att fylla en dag

Stella fick boken Castor odlar i present av min faster för en tid sedan. Det är en jättemysig bok som väl beskriver hur man går till väga för att odla bönor, och idag gjorde vi just det. Jag och Stella hämtade jord ute på gården, gjorde hål och stoppade ner bönor och vattnade till sist lite grann. Nu står krukan i köksfönstret – återstår att se om bönorna vill gro. Vi får hoppas på det! Mina fingrar är allt annat än gröna, men kanske Stellas är det?

Jag kan verkligen rekommendera Castorboken. Så fin och pedagogisk.

Vi hann också med ett par timmar i parken och lite målarverkstad denna söndag. Mycket kreativa projekt som ni hör. Stella vilar sällan på dagen när hon inte är på förskolan så det gäller att fylla dagarna.

20131020-212147.jpg
Inga vidare bilder tyvärr, men om bönorna gror lovar jag att ta fram finkameran!

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s