Nyinflyttad

Nytt hos oss är att Theodor har flyttat in i Stellas rum, alltså barnens rum. Jag var osäker hur det skulle gå i och med att han fortfarande vaknar om nätterna men det har faktiskt gått som smort. Stella är så van vid brorsans ljud så hon vaknar inte av det. Vi jobbar på att kunna natta barnen samtidigt och det går rätt bra. Lite smidigare och mer effektiva rutiner skadar inte.

Just nu är det vansinnigt stökigt i rummet så särskilt mycket bilder kan jag inte visa, men här är i alla fall Theodors hörna.
rum_theo
Vi har också gjort några andra förändringar, bland annat gjort om vårt skötbord till ett flyttbart sådant som kan läggas över spjälsängen. Stella ska ju förhoppningsvis sluta med blöja snart och det känns inte som att vi behöver ett helt stort skötbord som tar plats. Det är fullt med grejer i barnens rum ändå. Och mer blir det nu när julen och födelsedagar närmar sig.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s