Running in the rain

Regn under löprundan passar mig alldeles utmärkt. Det kan vara riktigt skönt faktiskt. Ikväll regnade det när jag stack ut och jag är så glad att det inte stoppade mig. Det var nämligen en sån kväll när det kändes super i kroppen. Kanske hade min nya funktionströja från Craft ett finger med i spelet? Älskar den redan. Jag höll mig torr och lagom varm hela tiden. 20131107-212449.jpg
Tidigare i veckan körde jag ett intervallpass. Jodå, jag har läst att man bör varva med sådant för att bli bättre. Men jag kan inte påstå att jag gillade det. Blev helt totalt slut! Verkligen utpumpad. Fast jag antar att det är hela poängen.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s