En grabb på 9 månader och några dagar

Den 8 november blev Theodor 9 månader. Känner att jag missade att uppmärksamma det så jag gör det nu, lite i efterhand.

Utvecklingen går så fort i den här åldern. Motoriskt så är det mycket stå som gäller. Några steg då och då blir det också, med stadiga mamma- eller pappahänder till hjälp såklart. Krypet, eller kryphasandet, går snabbt som blixten och Theo har lyckats krypa uppför trappsteg också. De roligaste ställena är alla farliga ställen. Idolen över alla är fortfarande storasyster. Jaga syrran är nog det roligaste som finns. Eller kika på henne när hon håller på med diverse busigheter.

Annars så är det mammigt, väldigt mammigt, nuförtiden. Theo kryper efter mig vart jag än går och säger maa-maa. Har för övrigt även börjat säga Titta! en hel massa, så de ord vi har fått höra hittills är baba, mamma, hej, titta. Det vinkas också flitig här hemma sen några veckor tillbaka.

theo-9

9 månader redan. Vår store, lille kille.

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s