Blandad kompott

20131123-113130.jpg
En fundering jag just nu går omkring med är det här med lopp. Jag är sugen på att anmäla mig till ett lopp till våren/sommaren och då troligen ett millopp. Här i Stockholm finns det ju några men många är sent på sommaren och det känns långt bort. Söder runt är ett nytt lopp som springs 14 juni och det känns mer lagom. Det skulle i så fall bli det första loppet jag någonsin ställer upp i. Men det är väl på tiden vid 28 års ålder?

Det vore ju kul om jag lyckades få med mig någon på denna utmaning. Inte för att springa tillsammans men för träningspeppen och tävlingspeppen. Hm, får suga vidare på karamellen ett tag. Men egentligen är det nog bara att trycka på knappen och anmäla sig.

Nästa fundering: Jag läste Isabella Löwengrips förlossningsberättelse och blev smått road av det faktum att hon skrev att allt hon hört om förlossningssmärta är överdrivet. Ganska uppfriskande faktiskt, att höra någon beskriva det så. Och motiverande och peppande för andra som är rädda inför förlossningen. Men givetvis så finns det en hel bunt som blir provocerade och tar åt sig personligen av hennes uttalande. Hallå, det är hennes förlossning, hennes upplevelse.

Sen skulle jag aldrig ha beskrivit det så personligen. Första gången kändes smärtan olidlig, verkligen. Andra gången var det däremot mer hanterbart. Varje upplevelse är helt enkelt unik.

20131123-112615.jpg

Annonser

3 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s