Små stjärnor

Bild

Julen börjar så smått titta in hos oss. Jag har fått upp lite stjärnor och julkulor och så, ljusstakarna får dock vänta till på söndag. Imorgon ska vi baka bullar igen och sen så känns det som att vi är igång på riktigt. December. Advent. Lucia. Jul. Myspys med andra ord.

Stella älskar stjärnorna i fönstret. Theodor kan jag inte riktigt fråga men jag tror nog att även han är nöjd med dem. Nu blir det lunch här och sen har vi ett par timmar här, jag och Lilleman, innan vi ska hämta hem Stella. Det blåser galet mycket idag, riktigt storm, kändes nästan som att vagnen skulle lyfta när vi gick i morse!

Annonser

2 kommentarer

  1. Nja det är tanken iaf, haha. Hon har sovit en hel natt i sitt rum sen hon flyttade in för… en? två? månader sen. Tiden rusar.. Hon vaknar sen kväll/natt och det enda som funkar är att ta in henne till oss, då sover hon gott resten av natten. Senaste kvällarna har hon vaknat redan efter en timme och då är det bara att ta ner henne och låta henne somna med oss när vi lägger oss. Hon är hopplös lilla Noomi och vi börjar undra om det verkligen är en fas eller om hon bara blivit sånhär? Haha. Hon sov ju i egen säng ALLTID förut, suck. Hur går det för er?

  2. Skulle nog säga att det är ganska samma för oss. Theodor somnar i sin säng men kommer alltid till oss mitt i natten någon gång, ingen vits att försöka söva om honom i spjälsängen… Dessutom sover han oroligt under de första timmarna av natten då han ligger i sin egen säng. Jag läste att det är ganska typiskt för åldern de är i nu. Det vore så skönt att få ordning på sömnen.. Phu. Tur att storasyster sover gott om natten iaf!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s