Adventshelg

Så har vi kommit till den efterlängtade första advent. Julkalendern verkade lovande faktiskt, Stella blev först lite besviken eftersom att hon förväntade sig Greveholm från förra året, men hon tyckte snabbt att denna nya var spännande. Och lucköppningen var också intressant. Får se om vi lyckas övertala henne att inte öppna alla på en gång dock!

Bilder från igår faktiskt, vi hade lekdejt på förmiddagen och sedan glöggmys tillsammans med vänner på eftermiddagen så det var en fullspäckad dag för barnen. Jag gillar verkligen dessa bilder och framförallt den nedersta kanske, bilden säger rätt mycket om hur det ofta ser ut här hemma. Stella grejar och Theo gör vad han kan för att haka på. Han har det inte lätt alla gånger, lille vännen.

advent advent2 advent3

För övrigt har jag börjat den här söndagen med det här. En j-ligt jobbig julkalender som idag startade med ett intervallpass. Kan inte påstå att jag gillar att springa intervaller, så det här var jobbigt som attan men så klart skönt att ha det gjort. Häng på ni också vettja!

 

Annonser

En kommentar

  1. Ja men vet du vad? Imorse hade vi ett riktigt halleluja moment här hemma. Noomi sov heeeela natten i sin säng, från strax före 19 till morgon. Utan ett enda uppvak/nappistopp/nåt! Galet. Fortfarande lite i chock här, haha. Så mys att höra henne babbla inne från sitt rum på morgonen, låg och drog mig och lyssnade ett tag innan jag gick in, och då möttes jag av världens gladaste som direkt ställde sig upp och skrattade, lite stolt sådär över sig själv, haha. Ska ju inte hoppas på för mkt men håller en liten tumme att det inte var en engångsföreteelse..
    Elliot sover som en stock hela nätterna ja, skönt!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s