Last december

Förra året såhär i början på december. Jag bloggade inte så mycket då, gissar att jag var inne i en ”så-gravid-och-trött-orkar-inte-nånting”-period. Men jag minns hur mycket snö vi fick de första veckorna och att det var rysligt kallt. En kväll hade vi ett långt strömavbrott och ute var det -17 grader. Det hade jag inte brytt mig om när jag var norrbottning förstås, men för stockholmare så är det i kallaste laget. Kostas var bortrest då dessutom så jag var ensam med Stella.

Vi gjorde en snögubbe av all snö. Den stod kvar ett par månader sen, vilket bevisar hur kall vinter det var. Än så länge har vi inte sett mycket av varken kyla eller snö, nån cm har vi fått sen igår. Stella blev jätteglad ändå, det gäller att glädja sig åt det lilla!

Den största skillnaden är ändå att jag inte har en bebis i magen, utan en nästan 1-åring utanför magen. Åh, visst är graviditeten en mysig period, men oj så det sliter. Jag plockade fram mina vinterskor från förra året och de är helt snedtrampade och konstiga. Jag vaggade nog rätt duktigt när jag gick! Hur som helst så saknar jag inte magen alls. Jag är nog rätt klar med graviditeter och bebisar nu.
20131207-151552.jpg20131207-152244.jpg

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s