Vinterlöpning

Jag har alltid tyckt att de som springer på hala vintervägar är smått tokiga. Nu har jag alltså blivit en av dem. -8 i morse och snöisig asfalt. Temperaturen är inget problem tack vare mina nyinvesterade träningskläder men underlaget är det värre med. Jag är inte alls van och jag kände att jag spände mig. Säkert får jag ont i benmusklerna nu. Terrängskorna greppar rätt bra, men kanske är broddar ändå något att överväga?20131208-115737.jpg
Inte världens roligaste bild kanske, men K brist på annat. Köpte ett gäng ullstrumpor som håller fötterna varma. Ballerinan där i bakgrunden är min dotter.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s