Ernst, släng dig i väggen

Husligt var det här! Idag har jag både lagt in sill och bakat kakor. Sillen blev en blåbärssill, efterapning av Mitt kök i morse. Lite udda med blåbär men jag tror det kan bli fräscht och gott. Om inte annat vacker färg. Om 2-3 dagar får vi testa.

Kakorna då. Grekiska julkakor, kourabiedes. Det är en smörkaka i florsocker, ni har säkert provat någon gång i Grekland. Detta var första gången jag gjorde detta men jag tyckte de blev hyfsat goda.
20131219-183105.jpg
Hur är det med er andra, gör ni mycket ”eget” till julbordet eller bli det mest köpt? Jag tycker det är kul att testa själv även om vissa saker kräver år av erfarenhet.

Annonser

2 kommentarer

  1. men va duktig du är! Jag är uppvuxen med att man ska göra allt själv. Än har vi faktiskt inte firat hemma, och jag har inte fått ”åran” att fixa ett julbord. Men nästa år så. För nu orkar jag inte fara runt med alla julklappar överallt länge 🙂

    http://www.elinteg.se

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s