Minijulafton och adjö nappen

Vi har precis avverkat lilla julafton eftersom att barnens mormor och morfar nu har kommit till oss. Åh vilka underbara julklappar barnen har fått, måste nästan visa i ett eget inlägg sedan.

Nu sitter jag här i soffan i min ensamhet medan övriga vuxna är kvar på middag med svärföräldrarna. Jag gick tidigare för att natta de små. Så trötta båda två, men av bra anledning givetvis.

Stella har lämnat ifrån sig sina nappar till tomtebarnen, hon fick göra ett paket som vi la under granen på juldagskvällen och under natten byttes paketet ut mot ett annat. Än så länge går det över förväntan måste jag säga, hon har dagtid bara frågat efter napp en enda gång idag. Vid nattningen är det såklart svårast, men hon har ändå somnat gott efter en stund. Tror nog att hon kommer glömma nappen snart, vi får ge det ett par dagar. 20131226-201028.jpg

Annonser

2 kommentarer

  1. Heja Stella! Så duktigt av henne att lämna ifrån sig sina nappar! Det vore ju drömmen när barnen slutar med det, tänk att inte längre behöva leta nappar i mitt i natten i en mörk säng…men här blirmest nog tyvärr svårt så länge Lillebror har kvar sin. Låter som ni haft en riktigt mysig jul, härligt!

    1. Faktiskt så har det gått över förväntan, hon har inte ens försökt ta nappar från Theo. Nu frågar hon i princip aldrig efter napp, så avvänjningen har gått kanon! Gör det säkert för Olivia också när den dagen kommer.

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s