Nyårskaka för 2014

Varje år den första januari äter vi nyårskaka tillsammans med barnens yiayia och papous. Det är en tradition som går ut på att dela nyårskakan i bitar och ge till var och en. En får ett mynt, som gömts i kakan, och myntet för med sig tur under året. Den här gången fick jag och Kostas dela på turen eftersom att myntet låg precis mitt emellan våra bitar. 20140101-221130.jpg
Nyårsafton var kanon, vi firade tillsammans med vänner och det blev mycket bus och lek såklart. Jag fotade nästan ingenting tråkigt nog men här har ni Theodor i sin nyårsskjorta i alla fall. Han är på vippen att börja gå nu, i förrgår tog han ett par små steg mot gåvagnen på egen hand och han står och ställer sig stadigt. Vilken dag som helst kan det lossna..

20140101-221859.jpg

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s