En dag i januari

Vi begav oss ut idag trots mindre lockande väder. Vi får helt enkelt omfamna det här januarirusket och göra det bästa av situationen. Det blev en parksväng som uppskattades av båda. Tänk att Theodor kan vara med och leka nu, lille lillebrorsan.

Bild

Bild

Han har lite svårt att röra sig i overallen såklart, det är betydligt värre att krypa i overall än att gå med den. Och gå kan han inte ännu, men det är inte långt ifrån. På ena bilden skymtar också gaddarna, han har 6 stycken vid det här laget.

Bild

Det är så kul när stor och liten kan leka sida vid sida. De kan roa sig var för sig fast tillsammans.

Bild

Innan hemfärd blev det mellis såklart. Stella har fått åka lite vagn nu under lovet, något som hon knappt har gjort de sista månaderna. Det är ändå skönt att ha den där extra sitsen att ta fram till henne. Fint att de kan sitta mot varandra.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s