Lite vinter och mycket kalas

Lördagen har gått åt till kalas och snölek. Ja, vi har äntligen fått snö! Tack för det, annars hade Stella inte kunnat använda en av sina presenter som syns här i kollaget. Tänk att det kan dröja till 11 januari med den första, riktiga snön.

Kalastårtan som skulle ha blivit en igelkott blev nog en råtta istället men vad gör det, den smakade gott och var rätt så kul. Det här är första tårtan jag har bakat helt och hållet på egen hand, riktigt stolt! Vanlig sockerkaksbotten med vaniljkräm på lager ett och skivade jordgubbar på lager två. Topping är grädde, riven blockchoklad, fingrar, ett par nonstop och snören. Och jordgubbar. Nosen gjorde jag med konserverade päron.

Muffinsarna är klassiker som jag nästan alltid kör med, Leilas recept. Det bästa!

20140111-215625.jpg

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s