Och så kom vintern

Idag var det kallt, någonstans runt 6-7 minusgrader och läge för lite mer snölek såklart. Theo på pulkan för första gången i sitt liv och Stella fick prova på att dra. Jag tror att båda hade kul, när de väl var ute, och jag är så glad att vi har fått den här snön till låns nu. Stella är inne i någon ”vill inte gå ut-period” för närvarande och det blir världens fight varje gång vi ska ha på ytterkläderna. Hoppas på att det är övergående, det är inte kul att bråka om en sådan liten sak varenda dag.

Jag försöker vara lite mer flitig med kameran för att få bättre bilder på de små, mobilbilder i alla ära men det blir verkligen en helt annan sak med ”den riktiga kameran”.

vinter1 vinter2Mamman här gjorde en löprunda på förmiddagen, en härlig vintermil blev det igen och denna gången betydligt snabbare än min första mil på nyårsafton. Första kilometern var det kallt, men sen så kändes kroppen jättebra hela vägen. Snön störde mig inte alls idag, underlaget var riktigt fint. Så skönt att hålla i löpningen även under vintern – det går super, bara viljan finns.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s