Sömnigt

theo-gaspDen här bilden sammanfattar förmiddagens utehäng rätt bra. Trötta barn som egentligen inte har någon lust. Hungriga som små vargar var de båda två dessutom, så jag fick storma in i köket med ytterkläderna på och värma gårdagens middagsrester till lunch. Tack och lov för rester säger jag bara. Idag fick jag uppleva en ny aspekt av föräldrarskapet dessutom. Den som kallas ”mamma jag måste kissa nu nu nuuuu”, varpå vi fick ta en omväg för att komma till en toalett så fort som möjligt. Vi befann oss i närheten av BVC så vi smet in på toaletten där. Måste väl vara okej i nödsituationer?

Just nu sover Theo sin vila för dagen. Ja, det är vila nu och inte vilor. Det är ingenting jag har försökt styra utan han har självmant valt att sluta med den andra tuppluren. Det känns väl så tidigt för det, men när jag tänker på det så tror jag även Stella började sova enbart en gång på dagen när hon var runt 1 år.

Fredag idag, skönt. Vi lyxar till det med lite fika strax.

Annonser

4 kommentarer

  1. Men, inte lätt att vara liten och trött! Och som sagt ”nöden har ingen lag” 😉

    Älskar kjolen. och den lila färgen. Önskar att det skulle funnits en tröja till Tore i samma färg, han som är galen i just lila. Men icke det. Och på alla andra affärer s är lila tröjor fulla av små rosetter, puffärmar och spets …

    Hoppas att ni får en fin start på veckan!
    Kram

    http://www.elinteg.se

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s