Tossor, mockasiner och små steg

På morgonen gick jag med båda barnen till öppna förskolan. Total succé blev det. Båda hade kul, var osäker på vad Stella skulle tycka men hon lekte för fulla muggar och njöt nog av att vara störst på plats, eller åtminstone nästan störst. Så det kanske får bli repris även nästa måndag.

Nu sitter jag och kollar på Familjen annorlunda med ett öga och surfar med det andra. Jag är på presentjakt till lillen, och jag tänker att en passande sak är ett par gå-tossor eller mockasiner. Han har växt ur de han har. Nu är han på gång, idag har han vid flera tillfällen gått några små steg. Så stor helt plötsligt, lillebror.

Men vilka ska ha få då? Här har vi några alternativ. Jag ska försöka titta live i butik, framförallt på tossorna från KappAhl uppe till vänster som ser så söta ut! Huvudsaken är förstås att de sitter på fötterna. Vissa mockasiner kan hasa lite eller mycket, då kanske ett par tossor eller typiska inneskor är bättre?20140127-211923.jpg

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s