Onsdag

Idag har jag provat ut och beställt nya glasögon. Det var runt 8 år sen sist. Men det gick smidigt, jag tog i princip det första paret jag provade. Mitt impulsiva jag har inte tid att prova fler om jag har hittat några jag gillar. Hittade även mockasiner till den lille, och den stora. Hon behövde ett par extra för förskolan och hon var bestämd med att de skulle vara rosa. Hon är verkligen bestämd Stella, klänning sju dagar i veckan och tajts ska det vara. Må det bli vår snart så vi slipper bråka om detta.

Köpte båda paren mockasiner på Lindex, som för övrigt har vansinnigt fina barnkläder just nu. Ville köpa typ hela butiken helst, men det fick stanna vid mockasinerna idag.20140129-115203.jpg

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s