Barnens rum

Stella fick så fina vimplar av sin γιαγιά när hon fyllde år. Jag valde att behålla några uppe i rummet för inredningens skull, jag älskar att de är med blandade tyger och kulörer. I rummet finns även hissgardiner med många olika färger så det passar ihop. Väggarna i rummet är som sagt vita så det passar med färg på textilerna. 

vimplar

Jag är i stort ganska nöjd med hur barnens rum ser ut. Vi har ganska mycket förvaring, allting från IKEA, så det går lätt att få undan alla saker när dagen är slut. Vi har en del bilder och tavlor samt andra minnessaker på väggarna som jag tycker passar in. Det jag ibland kan känna är att det är lite trist med helt vita väggar. Det ultimata hade varit att tapetsera till exempel en av väggarna med en rolig och livfull tapet. Det kanske kan bli till våren, om jag nu lyckas få förslaget genomröstat. Men vad skulle det då bli för tapet? Rummet är ju för både tjej och kille och jag tvivlar på att Stella skulle vilja ha annat än rosa (som allting ska vara just nu…). När Theodor blir större kommer han säkert vilja ha något helt annat. Så en mixad, mönstrad tapet är nog min slutsats.

 

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s