Februari

Morgonens runda var nästan obeskrivligt jobbig. Nysnö, kramsnö, på vägarna och inte plogat på en stor del av sträckan jag sprang. Idag fick jag kämpa varje steg kändes det som, men egentligen så är det väl de passen som är sådär riktigt asjobbiga som leder till att vi blir bättre?

20140201-095949.jpg
Jag är glad att jag tog mig ut och att jag genomförde den tänkta rundan. Men nu vill jag ha vår! (Sa hon den första februari…)

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s