Sjuk, sjukare, sjukast

Mina stackars små sjuklingar. Den lille är fortfarande dålig i magen efter helgens kräksjuka och den stora har feber och snorig näsa. Har fått en släng i magen själv också. Önskar så att det här ska vända snart så vi får ägna oss åt roligare saker.

Kalaset vi hade planerat för Theodor i lördags blev inte av och nog är det väl typiskt. Förra året lyckades Stella bli sjuk lagom till sitt 2-årskalas. Vi tänkte dock försöka på nytt till helgen. Om, jag säger om, vi skulle få en tredje så påminn mig att se till att denne någon föds under sommarhalvåret.

20140210-171151.jpg20140210-171217.jpg

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s