Bara vara hemma..

Sjukdagar. Ja, vad ska jag säga? Det är inte det lättaste att få tiden att gå när vi mest bara kan vara hemma. Känner att barnen börjar klättra på väggarna nu, tack och lov så ser jag ljuset i tunneln. Vi verkar ha åkt på något kombinerat mag/influensavirus, en del har varit dåliga i magen och andra febriga och förkylda. Halva februari har nu tack och lov gått och sjukdomarna kommer ju glesare sedan.
20140212-144504.jpgLiten blandad kompott av bilder från våra dagar hemma. Just nu visas Pippi och Theodor far omkring och ”städar” upp duplot som vi tidigare lekte med. Han har en ny vårjacka på sig på övre bilden till vänster, så snygg verkligen! Den var en present från mormor och morfar.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s