Vår 1-åring

Theodor 1 år. Ny kategori, nytt kapitel. Och visst har han förändrats. Han är så otroligt med på allting som händer och kan räkna ut både det ena och det andra. Den senaste upptäckten är klättrandet. Idag försökte han klättra upp på toppen av ”IKEA-pallen”, en sån med två trappsteg. Han ville gärna titta ut genom fönstret som Stella brukar göra. Och han hade definitivt lyckats om jag inte hade satt stopp för det hela.

Han har sagt Stella flera gånger. Det låter så gulligt när han ropar på sin syster. Hon är ju hans största idol, men han köper inte längre allt hon utsätter honom för. Nu säger han ifrån när det inte passar, något som är väldigt positivt tycker jag. (Även om det blir mer bråk).

En favoritplats är vagnen, i den kan Theodor sitta nöjd länge. Han sover oftast sin vila i vagnen. En annan plats han gillar är badkaret. Han har alltid älskat att bada. Och trappsteget upp till toaletten. Ständigt hittar man honom sittandes där.

Du är ännu tveksam till att gå, några steg då och då blir det. Men vi behöver inte stressa med det, snart springer du runt här hemma hur det än är.
20140212-223317.jpg
Min buspojke. Mitt hjärta.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s