Fredagskänsla

Vilken fin dag det blev till slut. Jag har haft fredag hela dagen, trots att det är torsdag. Det började med mys och lek på morgonen. Välmående och friska barn som lekte så fint tillsammans i sitt rum, dukade fram lite käk och satt och samtalade vid bordet. Stella, som inte har ätit lagad mat på 5 dagar, bad helt plötsligt om grönsakssoppa till lunch. Så det fixade jag till innan Kalla skulle åka till sig en silvermedalj på 10 km. Det visste jag inte då förstås, men så blev det. Jag grät faktiskt en tår när saken var klar. Underbara tjej!

Vi var ute ett par timmar, det blev lek i iskall park. Vi gjorde pizza till middag som serverades vid barnens lilla bord i deras rum. Normalt får de aldrig äta där inne men idag ville jag göra det så roligt det bara gick. Och det lyckades. Stella och Theo sken båda som små solar när de fick äta på riktigt vid sitt bord och en nalle fick sig också en smakbit. När pizzafesten var över fick de bada tillsammans och därefter var det bara att städa ihop dagen. Ni som inte har småbarn förstår nog inte storheten i den här dagen. Men ni som har småbarn vet nog att en dag när allting flyter på nästintill gnällfritt och med mer skratt än tårar, det är en kanondag!

frukostStor och liten. Stella tittar på Grattis pappa Åberg för tionde gången ungefär.  Theo äter spagetti vill jag minnas.

 

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s