Färg!

Jag sitter och drömmer om dessa underbara färger från Polarn o pyret, snart i butik. Jag skulle faktiskt vilja köpa samtliga tröjor, alla färgkombinationer är underbara. Den kortärmade med gult och rosa är nog favoriten ändå!

20140219-133143.jpgJag kommer att behöva ägna mig åt lite vårshopping, mest till Theodor skulle jag tro. Det är så roligt att äntligen få fylla på med färg i hans garderob, vinterns kulörer är alltid mer dova och mörka. Nu går vi mot ljusare tider, så skönt!

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s