Lamplycka

Igår köpte jag en ny lampskärm till barnens rum. Jag är så himla nöjd med den, tycker verkligen att det är den perfekta färgkombon för ett rum för en tjej och en kille. Vi har en del av både blått och rosa i rummet och båda dessa färger passar faktiskt fint tillsammans, speciellt när färgerna är lite mer pastelliga och inte sådär skarpa. Tidigare hade vi en tillfällig lampa, en som har varit tillfällig i över 3 år, så det var verkligen på tiden. Som sagt, jag är så nöjd med denna, tänk att en sån liten sak som en lampa kan göra så mycket. På de här bilderna är lampan inte tänd, då kommer färgerna fram bättre. Men ljuset från den tända lampan är också väldigt behagligt.

 

lampa1 lampa2 Annars så är det tvättförmiddag här hemma, jag ska snart ta en vända ner till tvättmaskinen igen. Det är lustigt med tvätt. När Theodor föddes utökades familjen med en person, vilket då borde innebära 25% mer tvätt? Det intressanta är att jag snarare skulle uppskatta det till 100% mer tvätt. Dels för att han är minst och kladdigast såklart, men också att han kladdar ner övriga familjemedlemmar. Nåväl, jag klagar inte, vi har det lyxigt som inte behöver boka och vänta på tvättid i alla fall.

Annonser

3 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s