Theodor går

För någon vecka sedan började lillen att gå mer och mer. Små promenader då och då. Han har fortsatt med detta och nu ställer han sig ofta upp, går en bit, sätter sig ner och kryper lite för att snart ställa sig upp igen och gå en sväng. Mer och mer gående med andra ord och det dröjer nog inte länge förrän han går hela tiden. Lite läskigt är det allt, han vill inte gärna uppmärksamma detta i form av bilder och filmer, men några smygfilmer och bilder har jag tagit.

theo-gaRoligt i sammanhanget är att Theodor och Stella har varit nästan på dagen lika gamla när de började gå på allvar. Det kan ju vara en slump förstås och behöver inte ha med syskonskapet att göra. Hur har det varit för er andra? Har barnen varit lika när det gäller motorisk utveckling?

Nu väntar troligtvis lekland för oss denna söndag.

 

Annonser

En kommentar

  1. Haha ja definitivt i tidigaste laget så hoppas att det skjuts fram åtminstone en timme eller helst två framöver – hoppas att era får lättare att komma till ro om kvällen 🙂

    Kram!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s